Salade Rode Biet-Koolrabi met Crème van Geitenkaas
Macro’s: 334cal., 11khd, 26gr vet en 12gr eiwitten
Salade Rode Biet-Koolrabi met Crème van Geitenkaas is gezien het aantal koolhydraten eerder koolhydraatbeperkt dan arm.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënten wat ik heb gebruikt.
INGREDIËNTEN voor 1 persoon
- 100gr Rode Biet 5.8khd
- 100gr Koolrabi 4khd
- 53gr Geitenkaas (2 schijfjes denk ik) 1.6khd
- 15ml Olijfolie mild
- 15ml Steviala Honing
- Paar Pompoenpitten
BEREIDINGSWIJZE
Schil de rode biet en koolrabi met een dunschiller. Draai eerst de koolrabi door een spiraaldraaier en hak de sliertjes tot rijst. Doe hetzelfde met de rode biet.
Meng de geitenkaas met de olijfolie en de steviala honing door elkaar met een mini-blender of staafmixer tot een crème.
Doe een klein beetje crème onderin een glaasje en vul het glaasje daarna om en om met de koolrabi en rode biet. Als laatste nog een flinke klodder crème bovenop. Paar pompoenpitjes als extraatje.
Geef een reactie