Paprikasoep, kruidenkaas-hamrolletjes en soepstengels

Paprikasoep, kruidenkaas-hamrolletjes en soepstengels

Macro’s complete maaltijd: 590cal., 15khd, 40gr vet en 34gr eiwit

Paprikasoep, kruidenkaas-hamrolletjes en soepstengels. Een combi van verschillende recepten die al ik al eerder plaatste. Alleen deze hamrolletjes heb ik iets anders gemaakt.

Recept Paprikasoep vind je hier.
Recept Soepstengels vind je hier.

Vorige week nieuwe porties gebakken. Het is hetzelfde recept dus ik heb ipv 6 mini pizzabodems er 4 gemaakt en van de andere 2 stukken deeg heb ik 8 soepstengels gerold. Weer even in de magnetron voor een krokant soepstengeltje.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënten wat ik heb gebruikt.

Soepstengel-Pizzabodem | LowCarb-Rita.nl
Soepstengel-Pizzabodem

Ingrediënten kruidenkaas-hamrolletjes

  • 100gr YorkHam 1.2khd
  • 15gr Crème Fraîche
  • 60gr Roomkaas
  • Klein bosje verse Bieslook
  • paar sprietjes verse Peterselie
  • Peper en Zout

Bereidingswijze

Meng de roomkaas met de crème fraîche, de bieslook en verse peterselie. Hoeveel bieslook en peterselie is een beetje smaakgebonden. Proef tussendoor en voeg eventueel nog wat extra toe. Zout en peper. Doe het in een spuitzak met grove spuitmond. Spuit een streepje op een plakje ham en rol het plakje ham op. Doe dit met alle plakjes ham. Snij de hamrolletjes doormidden en leg op een bord.

Ik had nog wat zelfgemaakte kruidenroomkaas over dat heb ik in toefjes op het bord gespoten en met een soepstengel opgegeten.

2 comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.