Oosterse Snijbonen met gehakt en Zero Noodles
Macro’s: 453cal., 14khd, 28gr vet en 28gr eiwit
Oosterse Snijbonen met gehakt en Zero Noodles. Zero Noodles zijn gemaakt van de wortels van de Konjacplant. Over de smaak zijn 1000 en 1 meningen. De een vind het vies de ander vind het lekker. Te koop bij Action voor € 0.99, ze hebben noodles, spaghetti en rijst. Noodles en spaghetti wissel ik af met dit gerecht. Advies is er goed bij drinken.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je door gelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.
INGREDIËNTEN 1 persoon
- 200gr Snijbonen 3.8khd
- 100gr Half Om Half Gehakt of Rundergehakt 0.3khd
- 22gr Ui 1.5khd
- 1 teentje = 4gr Knoflook 1khd
- 20gr Pinda’s 2.2khd
- 200gr Zero noodles of Zero Spaghetti
- 50gr Rode puntpaprika 2.3khd
- 10gr Sambal Oelek 0.25khd
- 1el = 7gr Ketjap Manis 2.5khd
- ½tl Kurkuma
- 1tl Laos
- 1tl Limoensap
- Vloeibare zoetstof
BEREIDINGSWIJZE
Snij de snijbonen in dunne schuine reepjes. Snipper een ui en knijp het teentje knoflook fijn. Bak het gehakt in een koekenpan tot het bijna gaar is, doe de kruiden, de ui en de knoflook erbij en roer goed door. Als laatste doe je de snijbonen en paprika erbij. Met de deksel op de pan laat je het zo een paar minuten zachtjes gaar worden.
Doe ondertussen de noodles of spaghetti in een vergiet en spoel het goed af. Laat het daarna in een laagje heet water staan tot de rest klaar is.
Doe de noodles of spaghetti in een bord of kom, saus eroverheen schikken en bestrooien met een paar pinda’s.
Ik zeg smakelijk eten!!
Geef een reactie