Oosterse Snijbonen met gehakt en Zero Noodles

Oosterse Snijbonen met gehakt en Zero Noodles

Macro’s: 453cal., 14khd, 28gr vet en 28gr eiwit

Oosterse Snijbonen met gehakt en Zero Noodles. Zero Noodles zijn gemaakt van de wortels van de Konjacplant. Over de smaak zijn 1000 en 1 meningen. De een vind het vies de ander vind het lekker. Te koop bij Action voor € 0.99, ze hebben noodles, spaghetti en rijst. Noodles en spaghetti wissel ik af met dit gerecht. Advies is er goed bij drinken.

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je door gelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN 1 persoon

BEREIDINGSWIJZE

Snij de snijbonen in dunne schuine reepjes. Snipper een ui en knijp het teentje knoflook fijn. Bak het gehakt in een koekenpan tot het bijna gaar is, doe de kruiden, de ui en de knoflook erbij en roer goed door. Als laatste doe je de snijbonen en paprika erbij. Met de deksel op de pan laat je het zo een paar minuten zachtjes gaar worden.

Doe ondertussen de noodles of spaghetti in een vergiet en spoel het goed af. Laat het daarna in een laagje heet water staan tot de rest klaar is.

Doe de noodles of spaghetti in een bord of kom, saus eroverheen schikken en bestrooien met een paar pinda’s.

Ik zeg smakelijk eten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.