No Bake Pompoen Cheesecake

No Bake Pompoen Cheesecake 4 porties

Macro’s: 323 cal., 2.9khd, 32.2gr vet en 4gr eiwit

Dit recept maakt ik op 7 oktober 2018 voor t eerst en nu pompoenseizoen weer is geopend dacht ik laat ik m ook even netjes uitwerken op men website. T originele recept is van Ketodietapp. Ik heb het vertaald, gemaakt en uitgewerkt.

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je door gelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGRËDIENTEN

Bodem:

Vulling:

Topping Optioneel :

BEREIDINGSWIJZE

Voor de bodempjes meng je alle ingrediënten door elkaar en verdeel het over 4 glaasjes. Druk met een lepel een beetje aan en zet aan de kant.

Begin met de pompoenpuree, ik hak een stuk pompoen in stukjes en stoom die met een stoommandje in de magnetron gaar. Ik heb een bepaald programma op de magnetron voor verse groente. Het gewicht geef ik in en dan bepaald de magnetron hoelang het moet. Laat de blokjes afkoelen. Pureer de blokjes daarna met een staafmixer of doe het samen met de andere ingrediënten in een blender en mix alles zo goed door elkaar. Toch wel zeker een minuut of 5. De vulling doe ik vervolgens in een spuitzak, weeg het en deel het door 4. Dan spuit ik die hoeveelheid in de glaasjes op de bodempjes. Zet een paar uurtjes in de koelkast.
Serveer met een flinke klodder slagroom en wat merengues, pecannoten, kokoskrullen en kokosrasp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.