Mini panna cotta met blauwe bessen

Mini panna cotta met blauwe bessen

Macro’s per stuk: 154cal., 2.8khd, 15.5gr vet en 1gr eiwit

Mini panna cotta met blauwe bessen. Oooh kwam deze foto tegen op mijn pc, en ik dacht die moet ik delen. Ben niet zo van de toetjes eerlijk gezegd. Die eet ik liever als tussendoortje. Maar t zou ook kunnen als ontbijt, das maar net hoe je je dag indeelt.

Ik werkte ooit met een meisje die altijd begon met haar toetje. Na een paar dagen vroeg ik waarom ze dat deed. Wat denk je? Ja zegt ze soms zit ik zo vol van mijn eten dat ik mijn toetje niet meer op , dat vind ik zonde dus ik eet dat altijd als eerste op haha. Ik gebruik die smoes zelf nu ook.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënten wat ik heb gebruikt.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe het gelatinepoeder in het koude water. Laat dat zo 10 minuten wellen.  De slagroom met de kokosmelk langzaam verwarmen in een klein pannetje. Als er bubbeltjes in komen doe je de gelatine erbij. Los de gelatine op door goed te blijven roeren. NIET laten koken is erg belangrijk. Draai de hittebron uit en laat 15 minuten staan. Vul 3 vormpjes met de blauwe bessen en giet er een klein beetje saus bij. Na 15 minuten verdeel je de panna cotta over de 3 vormpjes en laat die een paar uur opstijven in de koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.