LowCarb Smart-Proteïne-vla

LowCarb Smart-Proteïne-vla

LowCarb Smart-Proteïne-vla maak ik als ik eventjes niet weet wat ik moet eten. Snel en makkelijk recept, de smart proteine die ik gebruik is officieel een maaltijdvervanger. Door de toevoeging van de xanthaangum en guargum wordt het een soort saroma-pudding-achtige substantie en kun je het lekker naar binnen lepelen.

Macro’s: 123cal., 1,5khd, 3gr vet en 18,6gr eiwit

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE

Voor dit recept gebruik ik een mini blender. Alles bij elkaar in de beker, afsluiten met het platte mes en laat maar een minuutje draaien tot een heerlijke dikke vla-achtige massa. Lekker met zelfgemaakte Merengues.

LowCarb Smart-vla met Merengues | Lowcarb-rita.nl
LowCarb Smart-vla met Merengues | Lowcarb-rita.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.