Lowcarb Mousse Banaan

Macro’s: 571cal., 6.5khd, 44gr vet en 34gr eiwit

Variatie op de Aardbeienmousse is de mousse met smaak Banaan. Ik maakte al verschillende variaties. Laatst plaatste ik deze op mijn instagram en toen kreeg ik natuurlijk de vraag hoe maak je dat? Dus ik dacht laat ik deze variatie er ook op zetten. Dan kan ik meteen doorverwijzen ipv de aanpassingen allemaal los te benoemen.

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënten wat ik heb gebruikt.

Ingrediënten voor 1 persoon

Bereidingswijze

Mix met een mixer de griekse yoghurt, whey en psyllium goed door elkaar. Even laten staan dan dikt het een beetje in. Meestal doe ik het in een wegwerpspuitzak waar ik eerst een plastic spuitmond in doe. Omdat het indikt kun je er mee decoreren. Ik pak een leuk glaasje en begin met een paar stukjes walnoot tegen de rand en een laagje saus onderin. Dan spuit ik een beetje mousse in het glaasje en wissel zo af. Strooi tot slot nog een paar pompoenpitten op je mousse. Niet om meteen op te eten maar heel belangrijk nog eventjes een paar uurtjes in de koelkast zetten. De psyllium zuigt zich vol met het vocht en zo wordt het een mousse. Veel lekkerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.