LowCarb Merengue Schuimpjes

LowCarb Merengues Schuimpjes

Macro’s = wisselend. Ligt eraan hoeveel schuimpjes ik maak.

LowCarb Merengue Schuimpjes voor t eerst gemaakt rond de kerst. Ik had foto’s voorbij zien komen op Pinterest van schuimboompjes en dacht dat kan ik ook. Ik ga het proberen met toegestane zoetstoffen binnen een low carb lifestyle. Via Pauline Kimmels-Weenink die ik heb leren kennen in de Facebookgroep Koolhydraatarm met weekmenu 2,5kg puderxucker besteld in Duitsland. Zij heeft het voor me opgehaald in Duitsland en ik bij haar in Nederland.

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE

Eiwitten stijf kloppen met de cream of tartar. Daarna de Puderxucker en Xucker beetje bij beetje toevoegen tot je mooie stijve pieken krijgt en het glanst. Dit doe je dan in een spuitzak met of zonder spuitmond.

Wil je kleurtjes dan schep je in aparte schaaltjes een klodder en dat kleur je met wat voedselkleurstof. Bij de toko verkopen ze verschillende kleuren. De gekleurde merengues doe je ook in spuitzakjes met of zonder spuitmondje.

Met grove spuitmond krijg je een kerstboom effect.

Op 100° 2u bakken. Af laten koelen in de oven. Ze zijn nog wel zacht daarna, ze drogen vanzelf verder op. Dat duurt een paar dagen dus heb geduld.

Meringue | LowCarb-Rita.nl
Merengueschuim | LowCarb-Rita.nl
Paas Meringues | LowCarb-Rita.nl
Paas Merengues | LowCarb-Rita.nl

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.