Macro’s: 401cal., 6.5khd, 35gr vet en 15gr eiwit
LowCarb GriekseYoghurt-Cappuccino-Mousse is de allernieuwste variatie op de griekse yoghurttaartjes waar je echt eindeloos mee kunt varieren.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.
INGREDIËNTEN voor 2 porties
- 200gr Griekse Yoghurt 6.4khd
- 100ml Slagroom 2.9khd
- 20gr Whey Cappuccino 0.8khd
- Half staafje Espressopoeder
- WaldenFarms Chocoladesaus
- 3 Halve Walnoten
- 2 Blaadjes Gelatine
- Zoetstof naar smaak
BEREIDINGSWIJZE
Week 2 blaadjes gelatine in een klein laagje water. Ongeveer 5 minuutjes staat op de verpakking. Meng de griekse yoghurt met 75ml slagroom en de whey goed door elkaar.
De overige slagroom verwarm je even in een pannetje, doe de gewelde blaadjes gelatine erbij zodat het oplost. Gaat heel snel. Doe dit beetje bij de rest van de vulling en mix er steeds een beetje espressopoeder door, proef tussendoor steeds tot jij t lekker vind.
Voor deze variant heb ik 2 koffieglazen gepakt, een laagje Walden Farms Chocoladesaus onderin, een laag Mousse, nog een laagje chocoladesaus, nog een laag mousse. Dat zet je dan een uur of 2 minimaal in de koelkast om het op te laten stijven.
Als laatste afwerking heb ik er nog 3 halve walnoten opgelegd en nog een druppie Walden Farms Caramelsaus.
Geef een reactie