LowCarb Bounty Paaseieren
Macro’s per stuk: 58cal., 1.3khd, 5.5gr vet en 0.9gr eiwit
LowCarb Bounty Paaseieren zijn geschikt om in te vriezen dus kun je vast in voorruit maken. De paarse kleur heb ik gekregen door er een heel klein druppeltje kleurstof bij te doen. Vond dat wel gezellig voor Pasen.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.
Ingrediënten voor 24 stuks
- 150gr 85% Chocolade 25.5khd
- 90gr Roomkaas 2.61khd
- 90gr Geraspte Kokos 6.66khd
- Eventueel dopje Vanille Aroma
- Eventueel beetje Vloeibare Zoetstof
Bereidingswijze
Smelt de chocolade au bain marie. Met een klein kwastje schilder je in vormpjes een laagje chocolade. Ik deed het 2x best dik. Tussentijds in de koelkast zetten om uit te laten harden. Als je n mooie dikke laag hebt meng je de kokosrasp met de roomkaas, zoetstof en vanille. Ik kneed het vaak met mijn handen. Druk een beetje vulling op de chocolade in de vorm en gebruik t laatste beetje chocolade als deksel. Terug de koelkast in of de diepvries in als je weet dat je er niet vanaf kunt blijven.
Geef een reactie