LowCarb Aardappelvezelchips

LowCarb Aardappelvezelchips

LowCarb Aardappelvezelchips veel werk voor een handje chips maar ik vond het toch wel de moeite. Nu inmiddels 2x gemaakt waarvan de eerste keer mislukte, t verbrandde omdat ik in een andere oven bakte als normaal. Dat doen we dus niet meer.

Ik heb de kartoffelfasern besteld online bij de LowCarb-shop zie de link als je op het ingrediënt klikt. Er is me al heel vaak verteld dat je ook deze vezels kunt kopen in Nederland dat heet dan maar…….dat heeft meer koolhydraten dan dat uit Duitsland. Ik heb het dus alleen maar geprobeerd met de vezels uit Duitsland, en ik heb echt geen flauw idee of het ook kan met deze vezels uit Nederland. Mocht iemand die vezels in huis hebben en denken ik ga dat proberen….dan zie ik graag een reactie (voor men fans).

Macro’s: 278cal., 1khd, 26gr vet en 6gr eiwit

Klik op de ingrediënt in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN

*Gebruik het eigeel in bijvoorbeeld chocoladevla uit dit recept

BEREIDINGSWIJZE

Eiwit stijf kloppen, daarna de gesmolten boter erdoor mixen. Droge ingrediënten met elkaar mengen en door de eiwitbotermassa scheppen. Heel dun uitsmeren op een stuk bakpapier. Gebruik huishoudfolie bovenop. Rondjes uitsteken en op 120° 50 minuten bakken. Tussendoor gaan kijken brand snel aan. Ik deed 20 minuten bakken, omdraaien weer 20 minuten bakken, toen kon ik ze al losbreken en nog een keer omgedraaid 10 minuutjes gebakken.

LowCarb Aardappelvezelchips vormgeven | Lowcarb-Rita.nl
LowCarb Aardappelvezelchips vormgeven | Lowcarb-Rita.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.