Low Carb Wafels

Low Carb Wafels

Low Carb Wafels kun je in veel varianten maken. Deze variant vind ik samen met de Bloemkoolwafels het lekkerste. Ik vond dit wafelrecept op het Instagram account van Denis van Raalte.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënten wat ik heb gebruikt.

Ingredienten voor 4 wafels

Bereidingswijze

Steek de stekker van je wafelijzer in het stopcontact zodat het vast kan opwarmen.

Grasroomboter is vrij zachte roomboter die kan er zo doorheen. Gebruik je andere roomboter dan is het handig om die eerst te smelten. Ik koop altijd heel lijnzaad en breek dat zelf vlak voor gebruik. Het fijnmalen doe ik met een Mini Blender. De overige ingrediënten afwegen en erbij doen. Nog heel eventjes laten draaien en klaar is het beslag.

Mijn wafelijzers hebben een anti aanbaklaag maar ik gebruik altijd nog een beetje bakspray.

Als je wafelijzer warm is kun je het beslag erop doen en bak de wafels lekker krokant. Een paar keer tussendoor kijken, uiteindelijk is ieder wafelijzer anders. Ik vind ze knapperig erg lekker en laat ze dus wat langer liggen.

Soms verdeel ik het over 2 dagen. Lekker met Chocomousse

12 comments

  1. Las je bericht op kha facebookgroep. Superrrr van je. Morgen begin ik met kha eten en zal vaak op je website komen om lekker te kunnen eten en toch af te vallen. Bedankt en veel succes. Ine

    1. Ik heb altijd al met deze gemalen amandelen gebakken als zijnde amandelmeel. Maar ik kwam erachter dat in Duitse recepten en amandelmeel en gemalen amandelen worden gebruikt. Dus heb ik besloten het op mijn site zo te noemen zoals het op de Duitse verpakking staat.

  2. Hoi Rita, wat een geweldige side heb je. Toppy!!!!
    Wat kan je gebruiken ter vervanging van de Whey Banaan.?
    Alvast bedankt
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.