Low Carb Frambozenpudding met Nougatinenootjes
Macro’s: 415cal., 9khd, 25gr vet en 34gr eiwit
Low Carb Frambozenpudding met Nougatinenootjes als ontbijt vandaag. Ik dacht deze verdient wel een plekje op mijn website. Heb het al eerder gemaakt met andere smaakjes Whey. Pistache bijvoorbeeld was ook lekker met een paar rode bessen en wat geschaafde amandelen. Of een paar druppels sinaasappelextract erdoor. Ik heb in dit recept een klein beetje guargum gebruikt. Ik heb dat al lang in huis omdat ik het veel voorbij zag komen toen ik net begon en op zoek ging naar recepten. Besteld bij Pit&pit. Of het noodzakelijk is weet ik niet…ik gebruik het omdat ik het in huis heb. En eerlijk gezegd zou ik het weer bestellen als het op is.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.
INGREDIËNTEN
- 120gr Huttenkäse 1.9khd
- 120gr Griekse Yoghurt 10% vet 3.8khd
- 15gr Whey smaak Framboos 1khd
- ½tl Guargum
- Vloeibare zoetstof
- 30gr Bramen 1.5khd
- 15gr Nougatinenootjes 0.7khd
BEREIDINGSWIJZE
Roer de Huttenkäse door de Griekse yoghurt. Weeg het eiwitpoeder af roer dat er ook door. Doe er nu een paar druppels zoetstof bij en proef. Beter een paar keer een paar druppels erbij dan in 1x teveel zoetstof. Als laatste de guargum er nog doorheen roeren. Zet het nu een kwartiertje in de koelkast. Paar bramen erop en een eetlepel nougatinenootjes. Zo simpel en snel eigenlijk.
Geef een reactie