Low Carb Chocoladevla

Low Carb Chocoladevla maak ik best vaak als ik een rijpe avocado heb liggen. Als je avocado goed rijp is proef je die niet terug. T zorgt alleen voor een romige vla.

Macro’s: 332cal., 5khd, 24gr vet en 19gr eiwit

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE

Zorg ervoor dat je een goed rijpe avocado hebt. Daar kun je op verschillende manieren achter komen. Check deze link.

Begin met het in de blender doen van de avocado samen met de kokos- en amandelmelk. Laat dit eerst ff draaien tot de avocado mooi is opgenomen. Dan doe je er de cacao en smart proteïnepoeder bij en laat je het nog even goed draaien. Zet nu in de koelkast en laat het daar een paar uurtjes staan. De smaak van de avocado verdwijnt dan helemaal.

Ik vul altijd 2 schaaltjes of glaasjes met deze low carb chocoladevla, begin dan met een dot slagroom onderin, daarbovenop een laag vla, weer een laagje slagroom en dan afsluitend met de vla. Toefje slagroom en/of een paar merengues. Dan gaat t daarna meestal in een bakje van 500ml omdat ik t vaak pas op mijn werk opeet 😁

Je kunt er makkelijk 2 porties van maken, ik ben gewoon een grote lekkere eter denk ik.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.