Low Carb Chaffle Hamburger Speciaal.
INGREDIËNTEN
- 1x Chaffles
Hamburgersaus:
- 20gr Zaanse Mayonaise 0.3khd
- 5gr. Ketchup
- Mespuntje Mosterd
Chafflestapel:
- Hamburger
- Cheddarkaas
- Ijsbergsla
- Ui
- Ei
- Zaanse Mayonaise
BEREIDINGSWIJZE
Hamburgersaus:
Lekker simpel alles door elkaar heen roeren en apart zetten
Chaffles:
Begin met het maken van deeg van de chaffles. Ik heb in Duitsland bij de Aldi n geweldig apparaat gekocht waarmee je 4 dingen tegelijk kunt bakken. Ik verdeelde de chafflemix over de wafelvormpjes en legde een hamburger in t daarvoor bestemde vakje. Deed het wafelijzer dicht en liet t net zolang bakken tot de hamburger begon te kleuren en de wafels bijna klaar waren. Toen pas deed ik het ei in het daarvoor bestemde vakje. Als alles gaar en klaar is kun je beginnen met je Stapeltje.
Stapeltje:
Snij een halve ui in reepjes en bak die in een laagje roomboter een beetje bruin en zacht. Snij reepjes van je ijsbergsla, snij een augurk in plakjes en leg een plakje cheddarkaas klaar. Als de hamburger, de chaffles en het eitje goed zijn begin je met het “bouwen” van je toren.
- Chaffle
- Ijsbergsla
- Hamburger
- Cheddarkaas
- Gebakken ui
- Augurkplakjes
- Gebakken ei
- Hamburgersaus
- Chaffle
Smakelijk eten
Geef een reactie