Low Carb Bountyblok te bewaren in de diepvries.
Macro’s per stuk: 228cal., 4.2khd, 22.4gr vet en 3.8gr eiwit
Klik op het ingrediënt in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.
INGREDIËNTEN
- 100gr 85% Chocolade 17khd
- 90gr Roomkaas 2.61khd
- 90gr Geraspte Kokos 6.66khd
- Eventueel dopje Vanille Aroma
- Eventueel beetje Vloeibare Zoetstof
BEREIDINGSWIJZE
Smelt de chocolade au bain marie. Met een klein kwastje schilder je in vormpjes een laagje chocolade. Ik deed het 2x best dik. Tussentijds in de koelkast zetten om uit te laten harden.
Als je n mooie dikke laag hebt meng je de kokosrasp met de roomkaas, zoetstof en vanille. Ik kneed het vaak met mijn handen.
Druk een beetje vulling op de chocolade in de vorm en gebruik t laatste beetje chocolade als deksel. Terug de koelkast in of de diepvries in als je weet dat je er niet vanaf kunt blijven.
Voor de streepjes op de blokken heb ik een heel klein beetje gesmolten chocolade in een spuitzakje gedaan. Daarna een klein puntje eraf geknipt en toen heb ik met zwaaiende beweging de chocoladestreepjes op de blokken gesweept.
Geef een reactie