Low Carb Bloemkool-Zalmkoekjes met Ravigottesaus

Low Carb Bloemkool-Zalmkoekjes met Ravigottesaus

Low Carb Bloemkool-Zalmkoekjes met Ravigottesaus gepikt van Carlie uit deze Facebookgroep.

Macro’s per portie: 661cal., 3.6khd, 52.2gr vet en 42.4gr eiwit

Klik op het ingrediënt in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN

Voor de bloemkool-zalmkoekjes:

Voor de Ravigottesaus:

BEREIDINGSWIJZE

Draai met een blender de bloemkool tot rijst. Doe er dan het ei en de zalm bij en laat nog ff draaien. Voeg de kruiden toe. Maak van dit een paar koekjes. Dit kun je doen met serveerringen of vorm met je handen een koekje. Bak de koekjes in een el olijfolie gaar en bruin. Stapel de koekjes op met een lepel Ravigottesaus tussendoor.

Voor de Ravigottesaus snipper je de augurk en kappertjes. Roer de overige ingrediënten door elkaar, voeg de augurk en kappertjes toe en proef. Doe er dan wat dilletopjes doorheen en eventueel een drupje zoetstof.

Bloemkool-zalmkoekjes met ravigottesaus en gefrituurde Wortelpeterselie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.