Komkommersalade met rode ui en dille

Komkommersalade met rode ui en dille

Macro’s: 188cal., 4.9khd, 17.6gr vet en 2.3gr eiwit

Komkommersalade met rode ui en dille. Lekker fris en zuur tegelijk. Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld Shoarma of Kipnuggets.

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN 1 portie

  • 100gr Komkommer 1.9khd
  • 20gr Rode Ui 1.3khd
  • 25gr Zure Room 0.8khd
  • 30gr Crème Fraîche 0.64khd
  • 1 tl Citroensap 0.02khd
  • 1 tl Olijfolie
  • Paar takjes verse Dille of 1tl Gedroogde Dille
  • Paar druppels vloeibare zoetstof (ik vind dat lekker)

BEREIDINGSWIJZE

Komkommer schillen, ontpitten met bijvoorbeeld een appelboor en in schijfjes snijden. De rode ui in heel dunne schijfjes snijden en bij de komkommer doen. De rest van de ingrediënten bij elkaar doen en er doorheen scheppen. Drupje zoetstof als laatste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.