Kokospannenkoekjes met Rood fruit
Macro’s voor de hele portie: 547cal., 5khd, 45gr vet en 26gr eiwit
Ontbijten met pannenkoeken, zo lekker. Er zijn zoveel verschillende recepten, met allerlei ingrediënten die ik nog nooit had gebruikt voordat ik begon met koolhydraatarm eten. Dit is een van mijn favorieten dus krijgt ie een plekje op mijn website.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt
INGREDIËNTEN
- 90ml Kokosmelk 1.5khd
- 35gr Kokosmeel 3.1khd
- 3 Eieren maat L
- 20gr Kokosolie
- Vloeibare zoetstof
- Extra kokosolie voor t bakken
BEREIDINGSWIJZE
Heel simpel receptje dit. Gooi alle ingrediënten bij elkaar in een kom, mix goed door. Laat eventjes staan zodat het kokosmeel wat vocht op kan nemen. Verwarm in een koekenpan een beetje kokosolie en maak met behulp van een lepel een paar hoopjes of gebruik een siliconen bakring. Deksel op de pan en langzaam laten “drogen”.
Als ze droog zijn kun je ze omdraaien, en als je met de bakringen werkt trek je die er eerst voorzichtig om weg en dan draai je ze om met een spatel. Eenmaal omgedraaid laat je ze nog ene paar minuutjes zo liggen. Tot ze een mooi kleurtje krijgen. Ik laat ze dan afkoelen, anders smelt de slagroom die ik gebruik om ze op elkaar te plakken. Warm zijn ze ook wel heel erg lekker hoor, dat deed ik voordat ik torentjes begon te bouwen. Ook lekker met Walden Farms pancakesyrup
Heul erg lekker.
Geef een reactie