Knoflook-kruidenboter een simpel recept en zo lekker. Ik maak een flinke portie en vries het dan in. Voor als we gaan barbequen of gourmetten of gewoon lekker op een broodje bij de soep.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.
INGREDIËNTEN
- 2 Blokken (Gras)Roomboter
- 1 Peterselieplantje
- 1 Bieslookplantje
- 5 Tenen Knoflook
BEREIDINGSWIJZE
Ik gebruik zelf grasroomboter die wordt vrij snel zacht. Doe de blokken in een mixkom. Knip of hak de peterselie en bieslook fijn. Knijp de teentjes knoflook met een knoflookpers fijn. Doe alles bij elkaar in een kom en mix het met en mixer goed door elkaar. In vormpjes drukken of als toefje spuiten. Dan de diepvries of koelkast in.
Geef een reactie