Frikandel Omelet Speciaal Koolhydraatarm

Frikandel Omelet Speciaal

Macro’s: 712cal., 8khd, 55gr vet en 41gr eiwit

Frikandel Omelet Speciaal Koolhydraatarm lekkere snelle hap zonder je schuldig te voelen als je kha leeft.

Blanco Frikandel omelet |LowCarb-Rita.nl
Blanco Frikandel Omelet |LowCarb-Rita.nl

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pak de frikandellen uit de diepvries, ontdooi ze in de magnetron. Snipper het uitje en klop de eieren eventjes los met een garde of gebruik 2 vorken. Snij de frikandellen in dunne plakjes. Snij een paar plakken sla van een krop.

Verhit in een koekenpan de ghee (of kokosolie of roomboter). Bak de plakjes frikandel een beetje bruin, draai de plakjes om (ja 1 voor 1). Als de andere kant ook begint te bruinen giet je voorzichtig de geklutste eieren eroverheen. Doe een deksel op de pan en laat langzaam garen. Eventueel nog een keer omdraaien. Dat gaat het beste door de omelet op de deksel te laten glijden en dan weer op zijn kop terug de pan in gooien.

Als de eieren gestold zijn is je frikandelomelet klaar laat op een bord glijden en smeer de mayonaise en de ketchup erop. Strooi er wat gesnipperde ui en ijsbergsla op en val aan.

Variatietip ?

Maak m met maar 1 frikandel en gebruik maar 2 eieren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.