Avocado Choco Mint Shake

Avocado Choco Mint Shake

Macro’s: 313cal., 4khd, 23gr vet en 20gr eiwit

Avocado Choco Mint Shake lekker dik en romig door de avocado. Let er wel op dat je avocado rijp is. Ik heb er ooit een stukje over geschreven kijk hier voor de link. Ik haal tegenwoordig een netje met groene avocado’s. Vaak bij Ah als ze in de bonus zijn en anders haal ik ze bij Lidl. Ik kies de groenste uit, dan kunnen ze bij mij thuis langzaam rijpen. Soms gaat het snel en moet ik er elke dag een eten, maar heb ik genoeg recepten dus dat lukt wel.
Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je doorgelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënten wat ik heb gebruikt.

AvocadoChocoMint | LowCarb-Rita.nl
AvocadoChocoMint | LowCarb-Rita.nl

Ingrediënten

Bereidingswijze

Alle ingrediënten bij elkaar in een blender en flink laten draaien tot een mooie romige shake. Proef of het zoet genoeg is en proef of er genoeg pepermuntextract inzit. Toevoegen kan wel er weer uit halen kan niet. Iedereen heeft andere smaak dus begin met een paar druppels. Ik doe zelf altijd een klein kneepje vloeibare zoetstof en ¼tl pepermuntextract. Verdeel over 2 Glazen en drink met een rietje.

Variatie

AvocadoMintChoco | LowCarb-Rita.nl
AvocadoMintChoco | LowCarb-Rita.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.