Adam’s Brotje KipKerrie Salade

Adam’s Brotje KipKerrie Salade

Macro’s voor de kipkerrie salade: 321cal., 2khd, 23gr vet en 25gr eiwit (de waarde kan wisselen als je meer of minder kipfilet gebruikt)

Adam’s Brotje KipKerrie Salade al verschillende keren gemaakt. Ik vind het zelf t lekkerste op een broodje….en dan een hard broodje. De eerste keer dat ik het maakte deed het me denken aan een “normaal” pistoletje met kipkerriesalade doordat ik mijn gehemelte beschadigde bij de eerste hap haha.

Klik op de ingrediënten in het lijstje, dan wordt je door gelinkt naar een website of afbeelding van het ingrediënt wat ik heb gebruikt.

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE

Knijp boven een klein pannetje het blokje kippenbouillon fijn en doe daar 125ml heet water bij. Kook de kipfilet in de bouillon in ongeveer 10 minuutjes gaar. Haal de kipfilet uit het pannetje en laat wat afkoelen.

Meng nu alvast de mayonaise, met de roomkaas en de Griekse Yoghurt met de kerrie door elkaar.

Als de kipfilet is afgekoeld kun je m uit elkaar plukken. ik doe dat gewoon met mijn vingers. Meng de kipfilet met de rest. Snufjes knoflookpoeder en cayennepeper erbij naar smaak. Ik vind m pittig t lekkerste dus een paar snufjes cayennepeper.

Klaar is de Kipkerrie Salade, erg lekker op een zelfgemaakt Adam’s brotje met een beetje sla.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.